Security Awareness Training

De meeste aanvallen (70%) worden door middel van een vorm van Social Engineering uitgevoerd. Hierbij wordt de mens gemanipuleerd om de aanvaller toegang te verlenen. Securable geeft trainingen over deze manier van aanvallen. We doen dit met concrete voorbeelden van gesimuleerde aanvallen en rollenspellen met uw werknemers. Tijdens deze simulatie gaan we in op de herkenning van en verdediging tegen deze aanvallen. Wij bieden verschillende vormen van deze training aan. Lees verder en kijk welke training het beste bij u past. Of neem contact met ons op voor een training op maat.

Onze Trainingen


Interactieve workshop

Vergroot de digitale weerbaarheid van uw organisatie door middel van een op maat gemaakte workshop. Wij maken workshops voor verschillende ervaringsniveaus en geven concreet toepasbare oplossingen die u of uw medewerkers direct kunnen gebruiken.


Presentatie

Heeft u een specifiek onderwerp waarover u en uw medewerkers meer willen weten? Bijvoorbeeld digitale weerbaarheid, ransomware, phishing en wachtwoord beleid. Dan komen wij graag langs om dit aan u te presenteren.


Scenario training

Hierbij maken we een draaiboek dat doorlopen kan worden bij een specifiek scenario. Dit kan zijn een disaster recovery of wat te doen als er vermoed wordt dat een onbevoegde toegang heeft tot een systeem.