Security Assessment

Wat is een Security assessment?

Wilt u weten waar u staat met uw informatiebeveiliging? Dan voert Securable graag een Security assessment voor u uit. De security experts van Securable testen uw systemen en rapporteren hun bevindingen aan u. Met behulp van dit rapport kunnen wij u zowel kosteneffectief als kwalitatief begeleiden naar een effectievere informatiebeveiliging. 
Wanneer Securable een Security assessment uitvoert, nemen wij alle aspecten van uw organisatie mee, om tot een zo volledig mogelijk beeld te komen. 

Hoe gaan wij te werk?

Het proces bestaat uit de volgende stappen:

1. Het begint altijd met een gesprek, zodat u kunt aangeven waar wij u het beste mee kunnen helpen. Uiteraard vullen wij dit aan met onze kennis en expertise, om zo tot een gebalanceerd beeld te komen. 
2. Hierna volgt desgewenst een interview met alle tactisch en strategisch verantwoordelijken van uw processen. 
3. Vervolgens voeren wij een Security assessment uit.
4. Uit het assessment volgt een rapport. Dit rapport wordt aan u aangeleverd. Wij stellen in onze rapporten een verbeterplan op, gericht op betere beveiliging. In een presentatie lichten wij het rapport met onze bevindingen toe.

Kortom: wanneer u zo snel mogelijk de eerste stap wilt maken naar een betere beveiliging, kies dan voor een Security assessment van Securable.